Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę Zagłosowanie na mnie na Chomiczkuj.pl
Witam. Za oddanie jednego głosu na mnie na chomiczkuj.pl pod menu flash(dając 5 gwiazdek). Płacę 1000pkt za jeden głos.Chętni pisać na chomika <<<Link do chomika>>> lub tu w poście . Pozdrawiam Damian.
ja za free na ciebie zagłosuje ;)
To i ja również na Ciebie zagłosuję :)
Ja już zagłosowałem, a nagrody od Ciebie nie dostałem. :)
A skąd wiesz czy ktoś na Cb zagłosuje? przecież tego nigdzie nie pisze jaka osoba oddala głos.
Na stronie chomiczkuj da się zobaczyć jak głos został oddany :)
(06.08.2012, 10:47)Wampir_sm napisał(a): Na stronie chomiczkuj da się zobaczyć jak głos został oddany :)

ale tam masz napisane tyko przecież ile osów oddało głos a nie kto oddał głos
Jezu nie rób z byle [ ciach - treść usunięta przez moderatora ] problemu pisze oddajesz głos masz pkt patrze jest ok i przelewam pkt ..

Vanpure po pierwsze jaki chomik(na jakiego chomika przelać pkt) i kiedy oddałeś głos ??

(06.08.2012, 10:35)VanPure napisał(a): Ja już zagłosowałem, a nagrody od Ciebie nie dostałem. :)
Tobie się nic nie należy bo głos oddałeś 4 dni temu , a dziś wątek stworzyłem :)
Wampir, jak Ci tomson przeszkadza to po prostu nie bierz go pod uwagę ;) Tak będzie najlepiej.