Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę Zapłacę punktami za grafikę!
Witam. Potrzebny jest dla mnie herb dla klubu (do gry). Najlepszą pracę wynagrodzę chomikowymi punktami. Szczegóły napiszę, jeżeli ktoś się w ogóle tym zainteresuje.

+) Gra internetowa: Futbolcup.pl. Klub UKS Iskra Zbrosza Duża Juniors. Maxymalne wymiary: 150x150 30 KB. Herb ma być mniej więcej w kolorach niebieskich, może być coś związane z Realem oraz oczywiście nazwa klubu.

jakiego klubu? z jakiej gry? plemiona, fifa, battlefield czy może jeszcze innej?
Pisz od razu szczegóły dotyczące grafiki, a tak to tylko się nie potrzebny offtop robi. Ja np. jestem zainteresowany :)
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

gra internetowa: futbolcup.pl. Klub UKS Iskra Zbrosza Duża Juniors. maxymalne wymiary: 150x150 30KB || Herb ma być mniej więcej w kolorach niebieskich może być coś związane z Realem oraz oczywiście nazwa klubu.

Nikt się poważnie nie zainteresuje , jeśli nie podasz więcej szczegółów . Równie dobrze możesz napisać "Zlecę wykonanie , jak się ktoś zainteresuje to powiem czego" :D Auc
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
Jakie jeszcze szczegóły mam podać?