Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Witajcie, na dzisiaj mam zlecenie na zrobienie listy chomików którzy wykupują transfer i pobierają pliki z chomika.
lista ma zawierać około 100 chomików, cenę wy proponujcie ponieważ nie wiem ile się za takie coś płaci, cenę oczywiście piszecie w chomikowych punktach.
Zależy mi także żeby zrobił to ktoś zaufany i nie wciśnie mi np. chomika który nigdy nic nie pobiera.
Jeżeli coś jest nie jasne to proszę pisać
A skąd ja mam wiedzieć kto i ile pobiera z chomikuj oraz to czy kupuje transfer czy też nie ?
Nie spotkałem się nigdzie z opcją która by umożliwiła sprawdzenie kto pobiera pliki ode mnie i czy dna osoba kupiła transfer.
Skoro nie ma takiej opcji to jaką masz pewność że ktoś nie wciśnie Ci listy losowych chomików ?
czytałem gdzieś ma forum że ktoś robi sobie taką listę wysyłając do chomików wiadomość z pytaniem czy pobiera czy nie, myślałem że na takiej zasadzie, ale jeśli jest to jakiś problem to może być lista chomików które np mają dziennie około 300-400 odwiedzin