Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę chomikowanie. Łatwe punkty
Jeśli chcesz łatwo zdobyć punkty to dobrze trafiłeś.Polega to na tym,że uploadujesz do mnie plik lub pliki do folderu ze swoim nickiem, który stworzę jeśli będziesz chciał coś uploadować i ja w zamian przelewam za to punkty, jeśli pliki uploadowane będą łącznie wynosiły według mojego cennika min. 100 pkt,ponieważ mniejszego przelewu nie da się zrobić

od 1MB do 3MB - 2 pkt
od 3MB do 10MB - 6 pkt
od 10MB do 50MB - 20 pkt
od 50MB do 100MB - 80 pkt
od 100MB do 200MB -150 pkt
od 200MB do 300MB -200 pkt
od 300MB do 400MB - 250 pkt
od 400MB do 500MB - 300 pkt
od 500MB do 600MB - 350 pkt
od 600MB do 1000MB - 400 pkt
od 1000MB do 2000MB - 800 pkt
od 2000MB do 4000MB - 1200 pkt
większe - 1500 pkt

Serdecznie zapraszam !!!

PS. wiem, że to nie jest w zasadzie konkurs ale jest to najbardziej stosowny dział do tej propozycji :)
dyzio17 napisał(a):...Polega to na tym,że uploadujesz do mnie...
Czyli dokąd bo nie ma żadnego linka.

Cytat:...uploadujesz do mnie plik lub pliki...
Masz na myśli skopiowanie czyichś zasobów za pomocą opcji dodawania plików dostępnej bezpośrednio z portalu chomikuj.pl czy upload za pośrednictwem programu chomikbox?

Jak chcesz sprawdzić ile uzbierałeś punktów za uploadowane pliki od kogoś innego skoro nigdy nie wiadomo ile tak na prawdę się dostaje?
Co zrobisz jeśli ilość osób które zgodzą się na taki układ przekroczy 10 potem 25 a w końcu 50 klientów? Jak wtedy okiełznasz przyznawanie punktów?
Dokładnie tak jak Skrzypas napisał. Do tego trzeba dorzucić to że przelewy pkt-ów są od 100pkt, a co z użytkownikiem który wrzuci Ci pliki mniejsze niż 100MB?
Pliki dodajesz do folderu http://chomikuj.pl/dyzio17/UPLOAD+ZA+PUNKTY i tam tworzysz podfolder ze swoim nickiem.Punkty otrzyma osoba, która wrzuci pliki o łącznej wartości min. 100 pkt według mojego cennika, jeśli będzie mniej to będzie musiał wrzucić coś jeszcze aby tyle było.Folder , w którym uploadujesz ma możliwość dodawania przez wszystkich plików więc wiadomo o co chodzi (tworzymy podfolder i w prawym dolnym roku masz okienko dodaj plik i w ten sposób dodajesz ) po dodaniu przez siebie plików informujesz mnie że skończyłeś, a ja podliczam punkty i przelewam.W kwestii o dużej ilości chętnych jestem w stanie to ogarnąć.Punkty zostaną wysłane w przeciągu MAX 48h ale wątpię że będzie trzeba tyle czekać.A co z tymi punktami, o których nigdy nie wiadomo nie przejmuje się ponieważ robię to m.in. aby chomiki potrzebujące punktów mogły je otrzymać w łatwy sposób.
według mnie bez sęsu to jest
jeżeli będziesz miał więcej klijętów niż sobie wymażyłeś to co wtedy zrobisz powiesz że punkty ci się skończyły???
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]