Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę wycenę gry.
Jak dla mnie pomysł denny bo takie płacenie PKT za pobranie gry to defakto czerpanie korzyści majątkowej z udostępnionej i rozpowszechnionej pirackiej wersji gry :D
Mi z torentów ściągają się filmy , gry i inne po 100kb/s a mam 1mb/s a po za tym ja np dostaje ileś pk za ta grę tak, i daje mu pasy gdzie gra jest dodana na inne konto gdzie ta grę dodałem a swoje pliki masz za darmo :)
enrique97 napisał(a):Mi z torrentów ściągają się filmy, gry i inne po 100kb/s a mam 1mb/s

Offtop:
Drogi kolego.
To że pobierasz dane w sieci torrent z prędkością 100kb/s mając łącze 1mb/s nie oznacza że torrenty są złe.
Poczytaj trochę o specyfikacji sieci torrent a dowiesz się dlaczego jest taka prędkość a nie inna.
Nie chcę więcej offtopować w tym wątku, ale widzę wyraźną próbę pokazania że torrenty są złe a przecież nie są.

Nawet gdybyś oddał mi tą grę razem z pudełkiem to i tak bym za nią nie zapłacił bo mogę sobie ją ściągnąć za darmo.
Skoro mogę ściągnąć za darmo i nawet gdyby ściągała mi się 2 tygodnie (łącze 512kb/s) to i tak warto.
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.