Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę wykonanie bannerów
Zlecę wykonanie bannerów dla strony likeasurf.pl

Bannery powinny być wykonane jako statyczne i animowane (2 statyczne, 2 animowane).
Rozmiar bannera 468x60
Kolorystyka ma nawiązywać do kolorystyki serwisu likeasurf.pl
Banner ma jasno informować czym jest likeasurf.pl

Proszę o przedstawienie przykładowego bannera dla strony likeasurf.pl oraz o podanie ceny za wykonanie zlecenia.
tonyviroos napisał(a):Proszę o przedstawienie przykładowego bannera dla strony likeasurf.pl oraz o podanie ceny za wykonanie zlecenia.
Nie bardzo to widzę. Mam zrobić baner wklejając go tutaj, żebyś mógł zobaczyć jak to wygląda bez zapłaty? Coś nie bardzo. Chyba, że z jakimś znakiem wodnym albo cuś... Moge pokusić się o statyczne w przypływie wolnego czasu :)

Niedobrze, gdy rozum jest specjalistą od krótkich dystansów.
A Tobie znowu coś nie pasuje. Czy ja gdzieś napisałem że mają być bez znaku wodnego ??
Bannery możesz zabezpieczyć jak tylko chcesz, myślisz że ja zapłacę za kota w worku ??
Celowo zamieściłem tutaj zlecenie aby wszystko odbyło się poprzez forum, żeby później nie było niedomówień.
Ale widzę że chyba szybciej i bez problemów będzie zlecić to komuś innemu i zapłacić.
(30.10.2011, 02:03)tonyviroos napisał(a): ...Bannery możesz zabezpieczyć jak tylko chcesz...

Ok oto dwa moje pomysły.
Cena za jeden to 20zł.
Jak się nie podoba trudno się mówi - moja strata ;) Jak się podoba pisz co zmienić, dodać, poprawić.

[Obrazek: tonyviroosbanery.jpg]
B0hazard napisał(a):tutaj masz zapewnienie że nikt nie może jej podrobić, zrobić takiej samej.

A Ty co właśnie zrobiłeś? Na żywca podrobiłeś mój pomysł.
Tak kolego - pomysł w przypadku banerów to sprawa bardziej istotna niż samo ich wykonanie.
Marketingu i socjologii internetowej trzeba się nauczyć, a nie zżynać na żywca.
Nie uważam się za specjalistkę, ale trochę tej wiedzy liznęłam tu i tam....

aisha napisał(a):Nie bardzo to widzę. Mam zrobić baner wklejając go tutaj, żebyś mógł zobaczyć jak to wygląda bez zapłaty?
Teraz to zdanie w sumie mogę skierować do Ciebie B0hazard niż do Tonyviroos'a.

Gdzie jest Twój własny autorski pomysł?
Zaznaczyć "Faza i płaskorzeźba" to chyba każdy potrafi. Uważam, że autor tego wątku chyba
wolałby mieć tu różne prace, a nie tylko te zapoczątkowane przeze mnie i poprzerabianie jednym kliknięciem.
Przynajmniej ja bym tego oczekiwała, a nie klikała w Podziękuj za "Fazę i płaskorzeźbę".

No, ale wszystko zależy od wymagań autora wątku...
Moja propozycja:

[Obrazek: ewewyc.jpg]

:)

Jeżeli się nie spodoba proszę o komentarze co poprawić, zmienić itd.

aisha napisał(a):Przynajmniej ja bym tego oczekiwała, a nie klikała w Podziękuj za "Fazę i płaskorzeźbę".

Oj droga "aisha". Wiesz co chciałem pokazać robiąc tą pracę? - to że wycena jej na 20 zł jest głupotą. Ja do "swojej" pracy nie roszczę sobie żadnych praw a ty nie mów mi że zrobiłem to na zasadzie "Fazy i płaskorzeźby" ponieważ było to robione od początku do końca przezemnie. Mogę oczywiście dać projekt .psd abyś nie mówiła że "skopiowałem na żywca" twoją pracę.

Fakt może to trochę chamskie z mojej storny ale musiałem to ukazać. Zazwyczaj tego typu tematy są zakładane aby podpatrzyć jakieś pomysły a następnie je "ciut ciut" przerobić. Powiedz czy ta praca jest taka jak twoja? - nie. Owszem jest podobna ale nie "taka sama". Pozdro i nie denerwuj się bo złość urodzie szkodzi :D

Oczywiście post usuwam, ale przemyśl moje słowa.
Aisha - Twoja praca jest OK ale jej cena jest bardzo przesadzona, za 20 zł to można kupić banner o wiele lepiej wykonany i animowany.
B0hazard - Twoja praca była bardo podobna do pracy koleżanki aisha szkoda że nie podałeś swojej ceny za banner.
adam-as - Twoja praca jest OK ale zmieniłbym kolor czcionki (twitter, facebooki itd.) na bardziej czytelny oraz zamieniłbym tego kolesia na logo serwisu likeasurf. Proszę również o podanie ceny za banner.
tonyviroos napisał(a):Aisha - Twoja praca jest OK ale jej cena jest bardzo przesadzona, za 20 zł to można kupić banner o wiele lepiej wykonany i animowany.
Moja cena jest przesadzona?
Baner statyczny o tych wymiarach w agencji reklamowej kosztuje ~100zł
Dynamiczny ~300zł (swf)

Cennik jednej z tańszych firm: http://beebanner.pl/cennik (stosunek ceny do jakości).

Freelancer zrobi to za połowę ceny.

Ja zaproponowałam połowę stawki freelancer'a + poprawki do osiągnięcia zamierzonego efektu.
Jeżeli to jest bardzo przesadzona cena - nie mam już nic więcej do zaproponowania.

(31.10.2011, 17:16)tonyviroos napisał(a): ...zmieniłbym kolor czcionki (twitter, facebooki itd.) na bardziej czytelny oraz zamieniłbym tego kolesia na logo serwisu likeasurf.

[Obrazek: linkasurf5.gif]

Odnośnie ceny... hmm... może wymiennie - reklama forum na 31 dni na Twojej stronie chomikowywarez.pl?
Aisha - znam ceny wykonywania usług graficznych ponieważ współpracuję z wieloma grafikami podczas tworzenia różnego rodzaju serwisów internetowych, poza tym napisałem że cena nie jest odpowiednia dla takiego wykonania bannera. Sprawdź sobie jaki banner otrzymasz w cenie 100 zł, sprawdź też dokładniej ceny usług freelancerów.

Adam-as - w którym miejscu strony i jaka forma reklamy Cię interesuje ?