Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę wykonanie logo na chomikuj
I jak ci idzie praca?? Bo chciałbym jak najszybciej ją mieć ;]
Dzisiaj w godzinach wieczornych powinna być zakończona. :)
Dobra ;]
Kupię tylko jeden.
A tych co się starali wynagrodzę w postaci reklamy ;]
Van Pure długo jeszcze mamy czekać na ten jeden avatar?:)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Nicholas, coś ci pokażę.
Popatrz.
[Obrazek: 66691406071448648825.png]
To logo co ty wykonałeś, jest zbyt proste.
Obrazek jakich pełno na necie, czcionka łatwa do znalezienia ...
Użyj efektów. Tak by kto inny nie dał rady podrobić.
Tematyką awatara miała być muzyka. Awatar miał być abstrakcyjny.
Ja się podporządkowałem do zlecenia więc nie mów mi teraz że jest zbyt proste bo dbałem o to co napisałeś w temacie.
Skoro Tobie bardziej się podoba napis Dee Jay, litera K i napis Karrts z efektem wiatru który tutaj wielkiego związku z muzyką nie ma to ja już Ci w tej kwestii nie dogodzę.
Nie będę krytykował tej pracy, skoro bardziej Ci przypadła do gustu to spoko, mi tam rybka...starałem się tylko pomóc.
Pozdro.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."