a tu macie mój link do profilu: oskar890
Mogę zaoferować:
- Reputację na forum,
- Reklamę w strefie VIP,
- Reklamę w chomikowych rozmowach,
- i wymianę avatarami,
- chomikowe punkty.
PS. Proszę pisać na PW.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Zlecę wykonanie reklamy do chomikowych rozmów
|
Siemka. Chciałbym żeby mi ktoś zrobił reklamę z ruchomymi gifami. reklama dla innych chomików 5 os. . Okładki gier na gifie: CoD:BO, Deus Ex - Bunt Ludzkości, LEGO STAR WARS III – THE CLONE WARS, Batman Arkham Asylum, Battle Los Angeles, Assassin's Creed Brotherhood PL, Avatar - The Game Filmy: Harry Potter i Insygnia Śmierci część II, Smerfy, i tam jakieś fajne. Coś ze strefy XXX.
a tu macie mój link do profilu: oskar890 Mogę zaoferować: - Reputację na forum, - Reklamę w strefie VIP, - Reklamę w chomikowych rozmowach, - i wymianę avatarami, - chomikowe punkty. PS. Proszę pisać na PW. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Spróbuj rozejrzeć się w dziale Wykonam.
W tym dziale użytkownicy forum Odjechani.com.pl oferują przeróżne usługi z zakresu szeroko pojmowanego chomikowania.
27.10.2011, 13:52
Nikt nie może zrobić reklamy???
|