Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę wyslanie 1 tys reklam przez chomiczkuj messenger
Star 
Witam, szukam osoby ktora wyśle mi 1 tys reklam na chomikowane rozmowy w godzinach 18 -22 . Cenę jaką proponujecie proszę pisać tu, na pw lub na gg 46238315(najszybciej) transakcja możliwe że nie będzie jednorazowa. Ja daję listę chomikow na ktora będziesz wysylac reklamy.
Może podaj cenę jaką możesz zaoferować za taką usługę, oraz formę płatności.
Zaoszczędzisz sobie oraz wykonawcy zbędnych pytań i wiadomości.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Płatność to paypal przelew bankowy lub doladowanie. Ile dam ? Szczerze mówiąc to nie wiem bo nigdy tego nie wykonywalem więc nie wiem ile może takie coś być warte.
A powiec jeszcze co ile reklam masz captche co 5 czy 13 ? bo od tego będzie cena zależna.
ja mam co 13
Za 5 zł ci mogę wysłać te tysiąc reklam :) Jak ci pasuje pisz na gg 36020883.