Muszą mieć otwarte chomikowe rozmowy
Zmiana ceny o 50pkt
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Ankieta: Czy 100 jest wystarczającą nagrodą Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Tak | 0 | 0% | |
Nie | 5 | 100.00% | |
Razem | 5 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Zlecę wyszukiwanie użytkowników
|
Zlecę wyszukiwanie użytkowników mających powyżej 300 odwiedzin dziennie, lecz nie mogą znajdować się na mojej liście (mam 70 kilka chomików) Za każdy post daję reputację ( z loginami) i 150 pkt za login nie znajdujący się na mojej liście.
Muszą mieć otwarte chomikowe rozmowy Zmiana ceny o 50pkt Sygnatura wykonana przez: Rafal07000 Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
03.09.2011, 21:49
Hehe kolejny spamer do odstrzału.
Ja też tworzę swoją listę, tylko że jest to lista spamerów. Już niebawem ruszam z akcją stop spamerom w której będę spamował chomikowe rozmowy i PW chomików, które nagminnie spamują PW i ChR innych. Używasz spambota zostaniesz zaspamowany przez mój skrypt, skrypt będzie działał na serwerze 24h/7dni.
Wystarczy jedno kliknięcie i spokój
I nie do spam bota, otwieram w kartach i wysyłam Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
03.09.2011, 22:59
Jeśli otwierasz w kartach to znacznie szybciej i skuteczniej będzie zostawiać reklamy u ostatnio widzianych właścicieli. Masz wtedy pewność że zostawiasz swoje info u kogoś kto jest w tej chwili obecny na chomiku, no i nie potrzebujesz wtedy list.
04.09.2011, 01:48
04.09.2011, 14:09
Tak nie do bota. Zapisuję sobie w wordzie z odnośnikami i otwieram wszystkie Tam wysyłam. Zrobiłem tak że nie widzę innych reklam więc szybko to wychodzi.
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000 |