Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
01.08.2012, 16:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.08.2012, 21:44 przez James.)
Tło ma być z Wiedźmin 2 : Zabójcy Królów , i napisy Wykonuje Menu Flash
Czas robienia - 3 - 4 dni
Cena : od 100 tyś pkt
Płatność w pkt
I po bokach 2 postacie , i napisy na środku
01.08.2012, 17:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.08.2012, 18:00 przez danielo117o.)
Podeśle ci wieczorem
Powiedz czy coś w tym stylu?
Kurna Photoshop u mnie ma jakieś problemy i się wyłacza nie nadążam zapisać
To jest zrobione na szybkiego i miałem już 2 ale nie zdążyłem zapisać na pulpicie:/
Do tego nie robię tego za punkty jeśli coś w tym stylu zrobię ci inne ale chce wiedzieć czy postacie które mi podałeś mają być widoczne całe?
01.08.2012, 18:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.08.2012, 18:05 przez danielo117o.)
Dobra wieczorem postaram się tak zrobić, tylko według mnie będzie trochę napchanę na tym banerze jak będzie tło z wiedźmina,ale dobra. Zrobię jak chcesz
A tło ma być takie jak w sygnaturce? I napisy The Raden mają zostać czy poprostu taki styl napisu ma być w "Wykonuje Menu Flash"?
Jak chcesz porządnie to też porządnie zapłać. 2 pkt reputacji to nie jest duża zapłata. I jak coś zlecasz to opisz porządnie co chcesz by nie było później że nie o to Ci chodziło.