Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę zrobienie reklamy. Dobrze płatne
Information 
Witajcie chciałbym zlecić zrobienie reklamy do chomikowych rozmów . Chciałbym aby zrobiła to osoba która zna się na tym co robi .

Jeżeli chodzi o to jak ma to wyglądać zapraszam tutaj :

www.chomikuj.pl/Pobieraj.Pl

Teraz tak nie jestem jakimś super dobrym chomikiem a co za tym idzie nie mam nie wiadomo ile chom pkt tak więcej podaję przybliżony cennik (cena jeszcze do ustelenia na chomikuj)

Reklama taka o jaką mi chodziło 20.000 -> 30.000
Reklama która przerosła moje oczekiwania 30.000 - 40.000

Także proszę wszystkich którzy umieją to robić o napisanie dodatkowo prosiłbym o jakieś gotowe reklamy które robiłeś już innym chomikom :) .

Pozdrawiam i czekam na listy .Papa
Już piszę do Cb na chomika ;]
Exclamation 
Dziekuję wszystkim za zgłoszenia . Reklamę zrobił mi chomiczek : DesingNew .

Pozdrawiam Ok