Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zmiana kolorów
Siemka
czy mógłby ktoś wyciąć z tego zdjęcia sqter i zmienić jego kolor na czarny?
[Obrazek: n4xf.png]
]
  Odpowiedz
[Obrazek: f9b292bad3ed61ed72b35969c243cbd9-1390067674.png]
Nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałem. Chyba nie sam skuter, ale razem z kierowcą. Łap.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
O to chodziło:)
Dziękuje bardzo;)

Mogę się spytać jak to zrobiłeś tak na przyszłość?
]
  Odpowiedz
Dobra, opiszę Ci, a Ty zrób to sam jeszcze raz. ;)
W PS5, narzędziem magiczna gumka usunąłem biały kolor, czyli zarys skutera. Zostało tło otaczające, na tę warstwę nałożyłem teraz biały kolor. Nowa warstwa - czarny prostokąt, na spód i teraz masz czarny kształt na białym tle. Połączyłem dwie warstwy razem i znów narzędzie magiczna gumka i znów usunąłem biały kolor. Na czarnym kształcie skutera zostały jeszcze słabe, ale widoczne, białe krawędzie. Nie chciało mi się już tego "gumkować" więc dałem wewnętrzny, czarny obrys 1px. Tyle czarowania :D
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz