Znalezione karty doładowujące
|
30.08.2012, 15:49
Możliwe ale wiesz w tysiącach sklepów w tej chwili leżą tysiące kart zdrapek do wykorzystania i są one już wprowadzone do systemu i jak ktoś by trafił kod doładowujący to już któraś by nie działała bo by była wykorzystana.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
01.09.2012, 15:28
Raz znalazłam kartę za 15 do orange bodajże . Wtedy miałam telefon na abonament, więc się nie przydała . : D
(29.08.2012, 21:56)Nicholas napisał(a): Ja nigdy nie znalazłem karty doładowującej ale udało mi się trafić w kod za 5 zł z sieci Idea (teraz Orange). Pamiętam, że siedziałem godzinami i wbijałem cyferki aż za którymś razem mi się udało. Moja koleżanka kiedyś kupiła doładowanie za 5 zł do Orange . Kod był już aktywowany . . . To trzeba mieć szczęście . : D
01.09.2012, 15:35
Wbijanie kodu na oślep jest raczej niemożliwe, ponieważ po 10 próbach trzeba dzwonić,
do Biura Obsługi Klienta i odblokować konto (cena za minutę połączenia ok 2-3 zł) więc.. Co do znalezionych kart - znalazłem kiedyś kartę plusa za 50 ale tylko raz w życiu, więc widocznie nie mam szczęścia. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
01.09.2012, 16:58
Sebastian napisał(a):Wbijanie kodu na oślep jest raczej niemożliwe, ponieważ po 10 próbach trzeba dzwonić, Teraz może i blokują ale mając z 9 lat też wbijałem cyferki na oślep i blokady żadnej nie było. Co to kart to nigdy owej nie znalazłem
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam |