Znalezione karty doładowujące
|
30.08.2012, 15:49
Możliwe ale wiesz w tysiącach sklepów w tej chwili leżą tysiące kart zdrapek do wykorzystania i są one już wprowadzone do systemu
![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
01.09.2012, 15:28
Raz znalazłam kartę za 15 do orange bodajże . Wtedy miałam telefon na abonament, więc się nie przydała . : D
(29.08.2012, 21:56)Nicholas napisał(a): Ja nigdy nie znalazłem karty doładowującej ale udało mi się trafić w kod za 5 zł z sieci Idea (teraz Orange). Pamiętam, że siedziałem godzinami i wbijałem cyferki aż za którymś razem mi się udało. Moja koleżanka kiedyś kupiła doładowanie za 5 zł do Orange . Kod był już aktywowany . . . To trzeba mieć szczęście . : D
01.09.2012, 15:35
Wbijanie kodu na oślep jest raczej niemożliwe, ponieważ po 10 próbach trzeba dzwonić,
do Biura Obsługi Klienta i odblokować konto (cena za minutę połączenia ok 2-3 zł) więc.. Co do znalezionych kart - znalazłem kiedyś kartę plusa za 50 ale tylko raz w życiu, więc widocznie nie mam szczęścia. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
01.09.2012, 16:58
Sebastian napisał(a):Wbijanie kodu na oślep jest raczej niemożliwe, ponieważ po 10 próbach trzeba dzwonić, Teraz może i blokują ale mając z 9 lat też wbijałem cyferki na oślep i blokady żadnej nie było. Co to kart to nigdy owej nie znalazłem ![]()
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam |