Dajmy na to film wrzuca mi sie 1,5 h, wszystko ładnie pięknie. Wchodzę do folderu a tu go nie ma...
Nie dostaje żadnych wiadomości na PW że usunęli mi plik, poza tym chomik jest na hasło.
Też tak macie?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Znikające pliki - chomikuj
|
05.07.2015, 12:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.07.2015, 18:20 przez Swordancer.)
Niektóre pliki jakie wrzucam na chomika w ogóle się na nim nie wyświetlają...
Dajmy na to film wrzuca mi sie 1,5 h, wszystko ładnie pięknie. Wchodzę do folderu a tu go nie ma... Nie dostaje żadnych wiadomości na PW że usunęli mi plik, poza tym chomik jest na hasło. Też tak macie? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
05.07.2015, 13:25
Chomik jest na hasło więc administracja nie ma obowiązku informowaniu użytkownika.
05.07.2015, 13:50
Odsyłam: http://odjechani.com.pl/Thread-Problem-z...nym-filmem
(09.03.2015, 17:35)Robotox napisał(a): Kiedyś miałem identyczną sytuacje z ubuntu (który jest darmowy). Był w normalnym folderze bez hasła, po 10 minutach pliku nie ma. Dobra, myślę sobie, że przypadkowo go usunąłem, bo robiłem porządek w folderach, więc wrzucam jeszcze raz. Po 15 minutach znów tajemniczo znikł bez powiadomienia od chomikuj. Chomik 'dystrybucje', który ma linuxy też ten folder miał pusty, napisałem do niego PW. W odpowiedzi otrzymałem opis tej samej sytuacji co mi się zdarzała. Dodam, że takie cuda działy się tylko na konkretnej wersji systemu, inne można było wrzucać ile wlezie. W wyszukiwarce chomikuj nie było, ani jednej tej wersji ubuntu, a na stronie linuxa bez problemu możnabyło go pobrać
07.07.2015, 11:06
To, że pliki są usuwane przez chomikuj.pl to normalne. Wystarczy, że dodasz czy zachomikujesz kilka filmów i juz za dzień/dwa któregoś albo wszystkich nie będzie Trzeba się przyzwyczaić, a lista wysyłana w wiadomości od administracji służy mi głównie jako ściąga - co dodać najszybciej.
|