Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
obecnie transfer powinien już zostać odnowiony na Pana koncie. Bardzo przepraszamy
za opóźnienie wynikające z drobnej usterki która została już naprawiona.
11.01.2012, 16:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.01.2012, 16:51 przez sqerty.)
A skąd wiecie ile Gb ktoś pobrał? Wchodzi się w punkty>historia transakcjii tam pisze liczba punktów które uzyskaliśmy w danym dniu.Gdy klikniemy w szczegóły to jest za jaki plik ile punktów.Ale gdzie pisze ile "odpłynęło" danego dnia?
Pytam bo jestem nowy.
Miałem identyczną sytuację Baronie.
Pewnego dnia loguję się na moje konto i z mojego transferu znikło ponad 2 GB.
Jeden chomik zna hasło do mojego chomika więc się tym nie przejąłem i to olałem.
Sytuacja powtórzyła się kilka dni później.
Rozmawiałem o tym z moim kumplem że zaistniała taka sytuacja i to co mi powiedział że to już była przesada.
Na koncie miał 5 GB które mu nagle znikneły. Na drugi dzień przybyło mu ponad 10 GB nie wiadomo z jakiej przyczyny, nie ma maniaca, explorera tylko zwykłego frienda.
I co wy na to? Dziwna sytuacja no nie?
Mam na uwadze jeszcze jedną sprawę ale o niej napiszę osobny wątek.
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."