Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Żniwa 2013.
Haker, Diabełkowi chyba o to chodzi że u jego w miejscowości żniwa były tyle i tyle, każdy komuś pomógł jak mógł.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
U mnie żniwa trwały od 20 lipca do 24 sierpnia. Także opóźnienie było wielkie. Bo powinny się zacząć 5 lipca. Tak było w zeszłych latach. :P Ale zima w tym roku nie chciała nas opuścić.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Czytałem że na zachodzie w tym roku było opóźnione żniwa, ale Pan Bóg dodał sił i wymłóciliście zboże, u was to było 100 razy dużo zboża, w porównaniu do południa, tam gdzie ja mieszkam.
W mojej okolicy to ludzie nie mają komu sprzedawać zboża, bo nikt jak na razie nie chce brać.
Nawet nie opłaca im się sprzedawać specjalnych sklepach, ponieważ zboże jest za bardzo tanie i nie opłacało, by się im, dlatego wolą czekać do zimy, bo wtedy zboże zdrożeje i sprzedadzą rolnicy, gdzie się da, albo mogą też podnieś cenę sprzedaży zboża.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz