Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zrobić wymianę banerów chomikuj? Jak sądzicie?
myślę żeby zrobić stronę do wymiany chomikowych banerów (wyświetlanie baneru twojego chomika za wyświetlanie banerów innych chomików)
Czy wam się podoba taki pomysł , czy korzystali byście z takiego serwisu ???
Jak wam się spodoba taki pomysł to mogę wykonać taką stronę :)
Zapraszam do mojego forum Pytamy.y0.pl :)
  Odpowiedz
Według mnie taka strona by sensu nie miała, a pozatym musiałbyś ją jeszcze zareklamować.
  Odpowiedz
Ale chodzi Ci o jakiś zwykły autosurf albo coś w ten deseń?? Bo jeśli tak to będzie to tylko nabijanie wyświetleń i nic więcej.
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
  Odpowiedz
nie zamierzam robić autosurf , a o reklamę to ja mogę zadbać :)
  Odpowiedz
Jeśliby to działało automatycznie i zliczało wyświetlenia na zasadzie zdobycia punktów dzięki którym na innym chomiku będzie wyświetlony Twój baner to czemu nie? Ja bym chętnie skorzystał.
  Odpowiedz
(20.11.2012, 16:30)bxb13 napisał(a): Jeśliby to działało automatycznie i zliczało wyświetlenia na zasadzie zdobycia punktów dzięki którym na innym chomiku będzie wyświetlony Twój baner to czemu nie? Ja bym chętnie skorzystał.

Jeśli to by było na takiej zasadzie to całkiem fajny pomysł:D
  Odpowiedz
(20.11.2012, 16:30)bxb13 napisał(a): Jeśliby to działało automatycznie i zliczało wyświetlenia na zasadzie zdobycia punktów dzięki którym na innym chomiku będzie wyświetlony Twój baner to czemu nie? Ja bym chętnie skorzystał.
w pełni automatycznie (tylko wkleić kod html w opis chomika) , będzie działało na zasadzie punków
  Odpowiedz
Myślę że warto spróbować:-)
  Odpowiedz
(20.11.2012, 16:38)Czarna_Owca napisał(a): Myślę że warto spróbować:-)

To spróbuje :)

już zrobiłem, może to nie jest nie wiadomo co, ale jest http://chomikuj-banner-exchange.y0.pl
  Odpowiedz
Już coś wiadomo, odkop :D ?
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz