W dniu imienin,
w dniu radości,
życzę tobie pomyślności.
Niech dni dobre Ci
sprzyjają, a złe omijają.
Niech Ci spełnią się marzenia
to odemnie są życzenia.
Dla wszystkich Andrzejów w dniu imienin.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Życzenia dla Andrzeja!!!
|
Hmm nie wiem ilu tu może być userów o imieniu Andrzej, ja znam przynajmniej 1 mojego znajomego, a więc:
W dniu imienin, w dniu radości, życzę tobie pomyślności. Niech dni dobre Ci sprzyjają, a złe omijają. Niech Ci spełnią się marzenia to odemnie są życzenia. Dla wszystkich Andrzejów w dniu imienin. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
30.11.2012, 21:44
Ja się także przyłączam
W tym jednym dniu kiedy wosk leje się... Wszystkie panny wróżbą oddają się... Ciebie Andrzeju proszą... Abyś im ofiarował miłość... A Tobie w tym dniu co można dać?... Cudowny bukiet róż?... Pocałunek tej która kocha Ciebie... Szczęście niech rozpieszcza Cię... Każdej nocy i w każdy dzień... Kochaj i kochany bądź.... Pozdro dla Andrzejów
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam |