Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

avek
Typ zamówienia: Avatar
Termin: Jak najszybciej, ale nie poganiam :D
Wymiary(szer. - wys.): 125x125
Kolorystyka: Wg. waszych upodobań
Treść napisu: WazzUp
Temat: Muzyka (ogólnie)

Taka mała rozgrzewka, przed pojedynkiem grafików.
Większy rozmiar:
[Obrazek: Bez_nazwy.png]
Tutaj masz do pobrania:
Vanpure mała uwaga. Zleceniodawca określił temat pracy o muzyce. A ty mu dziewczynę z rozpuszczonymi włosami "wciskasz" hehe Haha
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Hmm Diablo09 ... A nie pomyślałeś, że ta dziewczyna może tańczyć? :)
Czekam na kolejne prace, mam nieoficjalną pracę assasin'a jeszcze do wyboru i dimixa ^^, która z wiadomych względów została usunięta, tak samo jak będzie pewnie z pracą dimix'a.
Nie jesteś w GrafArt, nie publikuj tutaj swoich prac
Aaa, sorry ale nie zauważyłem że tu jest dla GrafArt :D
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Coś od de mnie
[Obrazek: uususynb-1353606368.png]