Jak byłem mały, zawsze zastanawiało mnie, jak zrobić kolor skóry... To jest pomarańcz, żółty i różowy?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
galeria Shiny:)
|
29.01.2014, 01:02
Po ostatnich pracach widać duże postępy
![]() Jak byłem mały, zawsze zastanawiało mnie, jak zrobić kolor skóry... To jest pomarańcz, żółty i różowy? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
10.02.2014, 18:49
Można użyć delikatnie pomarańczowej ale często w większych zestawach kredek jest taka jakby brzoskwiniowa(?) kredka, która jest idealna do kolorowania skóry
![]() Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]()
25.02.2014, 00:27
Kupiłam nowe ołówki to trza było je przetestować. Chłopak ołówek B5, dziewczyna - B3 ;p
![]() ![]() Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]()
04.04.2014, 22:17
Najnowszy rysunek. Co sądzicie?
![]() Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]()
04.04.2014, 23:45
Asiu Genialny
![]() Zastanawia mnie jak Ci się udało osiągnąć Efekt szklanych oczu na tym rysunku ![]()
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
05.04.2014, 07:47
To przez aparat tak światło padło przy robieniu zdjęcia ; P
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]()
05.04.2014, 19:27
Masz naprawdę zajefajne rysunki, szczególności ten pierwszy
![]()
Oo, Shina! to, to, to! piękne rysunki, a ten 3 od końca we wcześniejszych pracach jest goood
![]() ![]() da Vinci napisał(a):Jak byłem mały, zawsze zastanawiało mnie, jak zrobić kolor skóry... To jest pomarańcz, żółty i różowy? Też się nad tym głowiłem, wybierałem zazwyczaj żółty lub kremowy. Teraz to już praktycznie nic nie rysuje, maluje, no chyba że czasami pomogę bratu. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
06.05.2014, 17:02
Dwie najnowsze prace. Przyznam, sporo czasu mi zajęły
![]() Pierwsza - Natsu i Lucy z Fairy Tail (ołówki: HB, B2, B5) ![]() Druga - Dziewczyna z surfiniami (ołówki: B, B2, B3, B5) ![]() Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]()
06.05.2014, 20:11
Drugi naprawdę mega
![]() Najbardziej podobają mi się oczy. Cienie ok, wszystko na swoim miejscu ![]() ![]() |