galeria Shiny:)
|
11.05.2014, 19:37
Kolejne 3h wyciągnięte z mojego życia
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
12.05.2014, 19:30
Trzymasz poziom. A wiesz może co oznaczają te chińskie, czy japońskie znaki? (obstawiam, że to japoński)
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Te kolorowe to nazwa Anime "Hiiro No Kakera" a te drugie to imię i nazwisko bohatera Yuuichi Komura to japoński ;P
Najnowsza praca w dwóch wersjach. Lineart Kolor Która lepsza? Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
12.05.2014, 22:50
Oczywiście druga, choć na twoim miejscu pomyślałbym o zeskanowaniu tego i kolorowaniu w jakimś programie, np. Photoshopie. Efekt będzie full pro.
13.05.2014, 07:01
Ja jestem zdecydowanie za tradycyjnym rysunkiem w stu procentach tyczy się to również kolorowania
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
27.07.2014, 00:13
Uzbierało mi się trochę prac do pokazania
<--- to miałam być ja <--- wymyślone <--- wymyślone Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
27.07.2014, 16:08
Najbardziej podobają mi się kwiatki. Te laseczki w wodzie też fajne, mimo, że nie lubię mangi to w tak gorący dzień może ta woda do mnie przemawia
Aha, ta dziewczyna z surfiniami też jest ekstra.
29.07.2014, 13:22
Powiem, że wyeksponować piersi, to Ty umiesz perfekcyjnie
Życie nie ma ścieżek na skróty.
29.07.2014, 20:17
hehehe dzięki
30.07.2014, 12:27
Oj oj ktoś trzyma poziom . Nie no, ślicznie. Czasem mam wrażenie, że ich ręce Ci rachitycznie wychodzą, ale tylko na niektórych rysunkach. Jesteś na dA?
|