Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Oddam Konto na chomikuj 600GB transferu
Witam
Postanowiłem oddać w dobre ręce zupełnie za free jedno z moich kont na chomikuj, jest to konto na którym jest 600GB transferu a jako że nie mam co z tym robić postanowiłem je oddać za free.
Chętnych proszę o zgłaszanie się w temacie, wybiorę jedną osobę według "widzi mi się".
Ja mógłbym wziąć. Chociaż transferu trochę mam, jednak nie posiadam tak dużej jego ilości. Jestem chętny ;).

Oczywiście całego transferu dla siebie nie wezmę (nawet jak bym chciał to tego nie wykorzystam), ale oddam go po trochu dla każdego, kto będzie miał potrzebę pobrania pliku za free (w tym wątku http://odjechani.com.pl/Thread-robotox1-...n=lastpost). Liczba zainteresowanych rośnie (szczególnie, że reklamuję to na chomikuj), a ja nie jestem maszynką do robienia transferu. Na razie jeszcze wystarcza, ale aktualnie zostało mi tylko 250 tyś punktów, więc przydało by się wsparcie od Szalonego :D

Ja w tym roku z chomikuj wydałem caluśki transfer ;) i rzucam się tylko na warezy.
A tak serio to nie wierzę w te darmowe daniny :P
Nie masz co zrobić? Sprzedaj.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Tomek, serio? :D Ok, zgłaszam się. Konto na bank przyda się do działu FREE transfery.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

To i ja się zgłosze
Ja również się zgłoszę :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
Dobra czemu nie -zgłaszam się.
Niedostępny
Ja się również skusze, a skoro jest kilka osób to może losowanie? ;P
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
(15.01.2015, 21:09)Nicholas napisał(a): Tomek, serio? Megasmiech Ok, zgłaszam się. Konto na bank przyda się do działu FREE transfery.

Nicholas, niestety nie serio, napisałem tego posta aby potwierdzić to co od dłuższego czasu obserwuję tutaj na forum.
Ludzie tylko czekają na coś co mogą dostać za free a jak muszą coś od siebie dać to już tak szybko się nie zgłaszają.
Napisałem wątek o poszukiwaniu betatesterów do nowego projektu i osób jakie się zgłosiły w ciągu 2 dni było 0 (słownie, zero) dlatego postanowiłem (jak to ja) zrobić eksperyment który potwierdzi moje przypuszczenia.

Dziękuję za udział w eksperymencie i proszę moderatora o zamknięcie tematu.
Hahaha, zamykam!