sygnaturki^^
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
08.12.2013, 18:27
To chociaż zwiększ jakość całej pracy. Muszę się czegoś przyczepić
![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
08.12.2013, 18:29
Nico ale mi się podoba w takim stanie jakim jest :< Anioły są nieuchwytne i dlatego tak rozmazane wszystko jest, z resztą Anioł symbolizuje piękno i tajemniczość za razem.
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]()
08.12.2013, 18:33
Ja w ogóle zrezygnowałbym jeszcze z tych listków i inaczej ułożył napis, lekko niżej.
A do napisu lekkie odbicie, jakby wisiał nad szkłem
![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
08.12.2013, 18:56
Nie umie tak zrobić Nico
![]() Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]()
08.12.2013, 18:57
hmm...nie wiem czy to nazwać sygnaturą, wszystko jest Okey, ale chodzi o rozmiar
W sumie nie mam nic do tych prac, ważne że Tobie się podoba.
Nie każdy rodzi się grafikiem. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
08.12.2013, 19:04
Paweł i tu robisz błąd. Jeżeli robiłby sygnaturki na zlecenie to musiałoby się podobać to klientowi a nie jemu.
08.12.2013, 19:09
Robiłaby
![]() Ale zauważ że Shina robi to specjalnie dla siebie, nie dla kogoś. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości