Moje dzisiejsze pytanie brzmi
-Kto to jest technik energii odnawialnej
-Ile zarabia
-Czy opłaca się iść na technika energii odnawialnej
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
technik energii odnawialnej
|
23.05.2012, 16:46
Witam serdecznie wszystkich
Moje dzisiejsze pytanie brzmi -Kto to jest technik energii odnawialnej -Ile zarabia -Czy opłaca się iść na technika energii odnawialnej Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
23.05.2012, 16:53
(23.05.2012, 16:46)kinomaniak.tv napisał(a): -Kto to jest technik energii odnawialnejRaczej "Technik urządzeń i systemów energetyki odnawialnej" taką frazę znalazłem u wujak google Hmm energię odnawialną możemy czerpać z wody, wiatru, słońca . A czy się opłaca to chyba tak bo robota napewno ciekawa Więcej ci nie powiem bo nie wiem Poczekajmy na wypowiedz innych użytkowników forum
23.05.2012, 20:10
Popatrz sobie ile takie urządzenia kosztują i ile ludzie sobie życzą za montaż ^_^
23.05.2012, 20:13
No tak urządzenia kosztują.
Ale za darmo też nic nie ma, kiedyś się inwestycja zwróci I będzie się zadowolonym
23.05.2012, 21:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.05.2012, 21:11 przez Swordancer.)
Dziś energia odnawialna jest opcją bardzo pożądaną. Polska niestety wciąż jest zasilana głównie elektrowniami węglowymi i być może się mylę, ale w Polsce tego typu studia były by raczej dobre w konkretnym rejonie i dobrze jest się doinformować o zapotrzebowaniu na dane zawody związane z nim. Obecnie są plany wprowadzenia energii atomowej które uważam, za dobry pomysł o ile zajmą się tym firmy które zadbają głównie o bezpieczeństwo, a nie portfele.
24.05.2012, 15:06
technik energii odnawialnej - głupie nie jest wyszkolic się w Polsce i wyjechac za granicę gdzie bardziej jest rozwinięta energia odnawialna, bo w polsce tak jakby sie dopiero rozkwitała.
24.05.2012, 22:56
Dzięki za wszystkie odpowiedzi dla każdego plusik
|