Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

zdjecia z Chomikbox
Nie wiem co jest ale od paru dni nie można przesłać zdjęć na chomika. Trzeba wylansować Chomik box co jest także dużym problemem. Nie chce się zresetować i już nie wiem co robić. To tylko nie ja mam ten problem ale i kilka innych chomików. Box nie chce przesyłać. Już 2 godziny wgrywa mi jedno zdjęcie
  Odpowiedz
1. Proponuję dla pewności przeinstalować program chomikbox.

2. Czy inne pliki możesz dodać bez żadnych problemów?

3. Jeśli nie dodajesz dużo zdjęć, można je dodać poprzez przeglądarkę internetową. Istnieje tez możliwość spakowania zdjęć do archiwum ( max 50 ) oraz wysłanie na chomika, po zakończeniu wysyłania zdjęcia automatycznie się rozpakują.
  Odpowiedz
wysylam najwyzej 2 lub 3 zdjecia razem z piosenkami .Po problemach ze zdjeciami wysylam osobno pliki a osobno zdjecia, Pliki przechodza bez problrmu a zdjecia nie chca .To samo mam na dwoch komputerach.
  Odpowiedz
Sprawdzałem....u mnie uploaduje normalnie, fotki, muzę filmik, pliki txt i inne. Nie mam żadnego problemu. Sprawdz jaką masz prędkość, o ile wogóle taką pokazuje. Wydaje mi się że to wina samego Ch-boxa. Reinstalacja i powinno być ok.
  Odpowiedz
Wlasnie instaluje nowego boxa po skasowaniu starego zobacze.Dziekuje,Szybkosc mam 15 000 tak ze tym nie ma problemow poniewaz internet mam 32 000.Mieszkam w Niemczech.
Jest to samo nie chca zdjecia sie ladowac.Musze chyba poczekac na nowego boxa
  Odpowiedz
Ściągnij sobie tego chomikboxa. Wypakuj i uruchom klikając chomikbox.exe - zapyta Cię o aktualizacje, kliknij "no" i wpisz login i hasło. To jest wersja "portable" nie musisz jej instalować. (nie uruchamiaj setup chomikbox.exe)

Daj znać jaki efekt, jeśli nie pomoże to postaram się coś innego zrobić
  Odpowiedz
Dziekuje.Sprubuje.
  Odpowiedz