Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Pytanie odnośnie menu flash.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam chciałem kupić gotowe menu flash na mojego chomika ale problem jest w tym czy mogę wprowadzić trochę zmian np.dzwiek przycisków muzyka w tle itd.
Umnie możesz instrukcje dostajesz co i jak lecz nie możesz usunąć mojej reklamy tzn.Kto wykonał
Ok morze się dogadamy to jak
Ja mogę Ci te sprzedać
http://enriqu607.wix.com/helikopter
Spadaj michał ty nie jesteś graf Zamykam!!!!

Assassin-X

(05.12.2012, 03:59)Adrian21 napisał(a): [ -> ]Spadaj michał ty nie jesteś graf Zamykam!!!!

Po pierwsze trochę więcej kultury a po drugie nie trzeba mieć statusu grafika żeby sprzedawać tutaj cokolwiek co ma związek z grafiką. A od zamykania postów są moderatorzy .
(28.11.2012, 18:03)Adrian21 napisał(a): [ -> ]Ok morze się dogadamy to jak

Dobra weź,A kim jestem oszustem ?Zobacz na reputacje z wieloma userami robiłem interesy i 100% Sprawność ! Może pan Assassin-X Coś by powiedział o tym Czy jestem sprawiedliwy itp.
Na edytowanie menu są dwa sposoby, powiązane z tym w jaki sposób owe menu kupisz.
Jeśli kupisz od osoby wykonującej je na stronie Wix.com (czyli 80% pseudo grafików) to dostaniesz
login i hasło do strony gdzie za pomocą kilku kliknięć możesz zmienić tekst, grafikę czy nawet wstawić
multimedia. Wszystko dzieje się na poziomie przeglądarki i nie wymaga innych programów czy wiedzy
o flash - obsługa jest intuicyjna.

Drugi sposób to kupienie profesjonalnego menu zrobionego przez człowieka znającego się na rzeczy.
Wtedy zazwyczaj to z nim ustalasz jaki tekst ma Ci wpisać co wstawić. Dostaniesz od niego plik
roboczy który będziesz mógł przerobić za pomocą programu np. Adobe Flash PRO. Niestety
program jest płatny (istnieje darmowy trial 30 dni) oraz trzeba posiadać trochę pojęcia o AS 3.0.