Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pytanie odnośnie menu flash.
Witam chciałem kupić gotowe menu flash na mojego chomika ale problem jest w tym czy mogę wprowadzić trochę zmian np.dzwiek przycisków muzyka w tle itd.
  Odpowiedz
Umnie możesz instrukcje dostajesz co i jak lecz nie możesz usunąć mojej reklamy tzn.Kto wykonał
  Odpowiedz
Ok morze się dogadamy to jak
  Odpowiedz
Ja mogę Ci te sprzedać
http://enriqu607.wix.com/helikopter
  Odpowiedz
Spadaj michał ty nie jesteś graf Zamykam!!!!
  Odpowiedz
(05.12.2012, 03:59)Adrian21 napisał(a): Spadaj michał ty nie jesteś graf Zamykam!!!!

Po pierwsze trochę więcej kultury a po drugie nie trzeba mieć statusu grafika żeby sprzedawać tutaj cokolwiek co ma związek z grafiką. A od zamykania postów są moderatorzy .
  Odpowiedz
(28.11.2012, 18:03)Adrian21 napisał(a): Ok morze się dogadamy to jak

Dobra weź,A kim jestem oszustem ?Zobacz na reputacje z wieloma userami robiłem interesy i 100% Sprawność ! Może pan Assassin-X Coś by powiedział o tym Czy jestem sprawiedliwy itp.
  Odpowiedz
Na edytowanie menu są dwa sposoby, powiązane z tym w jaki sposób owe menu kupisz.
Jeśli kupisz od osoby wykonującej je na stronie Wix.com (czyli 80% pseudo grafików) to dostaniesz
login i hasło do strony gdzie za pomocą kilku kliknięć możesz zmienić tekst, grafikę czy nawet wstawić
multimedia. Wszystko dzieje się na poziomie przeglądarki i nie wymaga innych programów czy wiedzy
o flash - obsługa jest intuicyjna.

Drugi sposób to kupienie profesjonalnego menu zrobionego przez człowieka znającego się na rzeczy.
Wtedy zazwyczaj to z nim ustalasz jaki tekst ma Ci wpisać co wstawić. Dostaniesz od niego plik
roboczy który będziesz mógł przerobić za pomocą programu np. Adobe Flash PRO. Niestety
program jest płatny (istnieje darmowy trial 30 dni) oraz trzeba posiadać trochę pojęcia o AS 3.0.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz