Jako iż nie ma już grupy GrafArt, chciałem "zatroszczyć" się o użytkowników forum, i stworzyć taką grupkę, która wykonywałaby dla Was prace graficzne, w zamian za np. reputację
Nie mielibyśmy żadnych rang, jedynie co to takie same sygnatury i avatary (np. oczywiście
)
Wiem, że teraz potrzebujecie grafiki, ale mało jest osób które zrobią dla Was pracę bezinteresownie.
Jest ktoś za ?
Popieram pomysł. Zawsze to można pomóc innym. I można byłoby napisać konkretnych ludzi że w razie kłopotu mogą się do nich zgłosić np po jakiś baner.
No to wystarczy zwykłe "Dziękuje". Dla mnie to i tak dużo, a pomagać innym powinniśmy
No tak,Diablo masz rację,ale nie jest zakazane jak zamawiający grafikę chce podziękować i daje reputacje ?
Nie wiem może bym był członkiem tej grupy
Hehe,a może jak by co miało powstać może mieli byśmy swój dział w dziale grafika?Pomysł nawet fajny był by mi się podoba,ale to my chyba nie decydujemy
(31.12.2012, 19:43)Michał napisał(a): [ -> ]Hehe,a może jak by co miało powstać może mieli byśmy swój dział w dziale grafika?Pomysł nawet fajny był by mi się podoba,ale to my chyba nie decydujemy
Proponowałbym zapytać administratorów czy takowy dział lub grupę moglibyśmy utworzyć.
No tak, ale grupa GrafArt została między innymi dlatego zlikwidowana, że mieli wszystko oddzielnie. A my jako normalni użytkownicy forum byśmy pomagali, chodzi tylko o to, żeby użytkownicy wiedzieli do kogo mogą się zgłaszać.