Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowa grupa grafików
Jako iż nie ma już grupy GrafArt, chciałem "zatroszczyć" się o użytkowników forum, i stworzyć taką grupkę, która wykonywałaby dla Was prace graficzne, w zamian za np. reputację ;)

Nie mielibyśmy żadnych rang, jedynie co to takie same sygnatury i avatary (np. oczywiście ;))

Wiem, że teraz potrzebujecie grafiki, ale mało jest osób które zrobią dla Was pracę bezinteresownie.

Jest ktoś za ?

Popieram pomysł. Zawsze to można pomóc innym. I można byłoby napisać konkretnych ludzi że w razie kłopotu mogą się do nich zgłosić np po jakiś baner.
O to mi właśnie chodzi ;)

Cytat:Punkty reputacji nie są "walutą", dlatego też zabrania się handlowania nimi w jakiejkolwiek formie. Dotyczy również wszystkich działów ogłoszeniowych, sygnatur itp.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
No to wystarczy zwykłe "Dziękuje". Dla mnie to i tak dużo, a pomagać innym powinniśmy :)

No tak,Diablo masz rację,ale nie jest zakazane jak zamawiający grafikę chce podziękować i daje reputacje ?
Nie wiem może bym był członkiem tej grupy ;)
Stop pomagania!
(31.12.2012, 19:35)Michał napisał(a): No tak,Diablo masz rację,ale nie jest zakazane jak zamawiający grafikę chce podziękować i daje reputacje ?
Nie wiem może bym był członkiem tej grupy ;)

Zgadza się.
Hehe,a może jak by co miało powstać może mieli byśmy swój dział w dziale grafika?Pomysł nawet fajny był by mi się podoba,ale to my chyba nie decydujemy ;)
Stop pomagania!
(31.12.2012, 19:43)Michał napisał(a): Hehe,a może jak by co miało powstać może mieli byśmy swój dział w dziale grafika?Pomysł nawet fajny był by mi się podoba,ale to my chyba nie decydujemy ;)

Proponowałbym zapytać administratorów czy takowy dział lub grupę moglibyśmy utworzyć.
No tak, ale grupa GrafArt została między innymi dlatego zlikwidowana, że mieli wszystko oddzielnie. A my jako normalni użytkownicy forum byśmy pomagali, chodzi tylko o to, żeby użytkownicy wiedzieli do kogo mogą się zgłaszać.