Mrrr, marmolada
Przepiękna, Marmolada, bardzo lubię koty... Sam jak byłem młodszy miałem ich z 3, przypominam se te czasy, że jak zawsze szedłem spać kładki się blisko mnie, mimo że mieli swój przeuroczy kącik
Ładnie Fiona wyszła na zdjęciu drugim, czy tam środkowym, jak tak fajnie leży a jeszcze te łapki
Prześliczne, jutro dostaniesz Rep za te piękne kotki
Ja mam rudego opi*rd*rca którego razi słońce i cały czas ma zamknięte oczy.
Jak jest marzec to go 3 tygodnie nie było
Ale mam taką prośbę
. Jak możesz, to dodawaj nie linki do zdjęć, tylko bezpośrednio zdjęcia, ponieważ to ułatwia ich przeglądanie
. Ale zwierzaczki masz fajne
Ładne kotki, tylko ta Fiona, myślałem, że będzie przypominać żonkę Shreka
Marmolada = 4 etapy Po imprezowe
.
1. Zjaranie lecz możliwe funkcjonownie.
2. Zdenerwowanie spowodowane zawrotami głowy.
3. Stan mam wyj***ne
.
4. Zgon
.
ok dzięki od razu lepiej się patrzy xd.
Fiona jest dużo ładniejsza od marmolady ;)
Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
Ja mam takiego rudego:
Mówi się że rude to zdradliwe - myślałem że tak się tylko mówi (w kontekście ludzi - bez obrazy ;p) - nie wiem jak ze wszystkimi ludźmi, ale na mojej drodze życia spotkałem kilka osób które miały właśnie ten kolor włosów i były 'zdradliwe', ale to inna historia...
Miałem gadać o zwierzętach, no więc tak... ten rudy to Maks, kilka lat ze schroniska domowego - bardzo nie lubił innych kotów więc trzeba było go izolować od innych, teraz jest u mnie
Jak wcześniej wspomniałem jest bardzo zdradliwy, gdy coś chce lub po prostu ma taki humor daje się głaskać, przytulać itd... ale gdy nie ma (bardzo często :>) to on gryzie, drapie, syczy, warczy...
Aktualnie jestem cały podrapany ponieważ albo chce się bawić albo po prostu ma taki charakter :/
Wydaję mi się że jest to młody kotek, więc po prostu chce się bawić, a że nie potrafi to gryzie i drapie...
Bardzo lubi drapać wszystkie łóżka, kanapy, stołki itd... ma drapak ale nie lubi go
Wychodząc z kuwety wyrzuca cały żwirek na podłogę :x
Boi się odkurzacza, wszystkich dezodorantów, odświeżaczy powietrza oraz głośnych dźwięków...
Oto cały Maks :]
Młode koty tak mają ze mają "humory" przejdzie mu to ..
Maks jest super , wredny ryjek ma
.. Takie lubie