Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Darmowy generator opisów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam , z racji iż mam do poniedziałku urlop a nie mam co robić postanowiłem sobie że zrobię generator opisów plików dla użytkowników chomikuj. Będzie on w pełni darmowy.Oczywiście do wyboru będzie kilka wzorów , niestety nie będzie możliwości wgrania swojego . Dlatego chciałbym Was zapytać czy gdyby takowy istniał czy byłby używany ?

Mam w planach uruchomić generator wewnątrz chomika w iframe. Wiem że jest to wykonalne ponieważ wersję beta mam już uruchomioną dla siebie i działa wewnątrz górnego opisu chomika.Będzie on oparty o JavaScript zatem będzie działał płynnie.

Następne pytanie czy mógłbym liczyć na czyjąś pomoc w zrobieniu wzorów ? Jeśli będzie zainteresowanie to miło by było gdyby wzorów pojawiło się nieco więcej żeby nie tylko autorzy mogli z niego korzystać.

Chciałbym dodać że jeśli znajdzie się min 10 osób które będą za to zaczynam prace nad generatorkiem :)

Jakieś wskazówki ? Plusy i minusy takiego generatorka ? Czekam na Wasze opinie :)
Ja jestem za, a jak miały by wyglądać te wzory?
Mam na myśli wzór opisu dla filmu np który umieszczasz na stronie głównej. Dla pojedyńczego pliku :)
Dobry pomysł z tym generatorem. Nadal nad nim pracujesz czy przerwałeś prace?

Mychaty

"Korzystałbym" :P