Odjechani.com.pl

Pełna wersja: MegaSzafa.com alternatywa dla chomikuj, darmowa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3

hughes87

Witam co myślicie?

"MegaSzafa.com to nowy serwis wymiany i gromadzenia zasobów, który dopiero co rozpoczął działalność. Zarejestruj się, stwórz własne szuflady z zasobami i dziel się z innymi. Serwis co najważniejsze jest całkowicie darmowy do 15.11, a później będzie oferował najniższe ceny na rynku za 1TB danych.
Mocne strony serwisu to:
-codzienne rankingi TOP10, zawsze na czasie ze wszystkimi nowościami
-brak limitowania prędkości, również dla nie zalogowanych użytkowników,
-opcja generowania unikalnego klucza do zasobu który jest niezbędny gdy pobrania pliku gdy komuś wysyłasz link,
-program partnerski który zacznie działać od 15.11, udostępniaj zasoby, generuj ruch na własnym koncie, a otrzymasz profity,
-wkrótce aplikacja desktop do lepszego zrządzania kontem,
-przejrzystość i łatwość obsługi
-doskonała wyszukiwarka "

cytat z innego forum.
Niezalogowani użytkownicy pobierają za darmo? Dobrze rozumiem?

hughes87

Tak, zgadza się, do 15.11 wszystko jest darmowe później najniższa cena na rynku + program partnerski.
A jak z plikami, są już jakieś nowinki?
Mi coś nie chce się aktywować konto, po przyjściu maila, klikam w link otwiera się okno i nic ...
A mnie przywitał taki widok:

[Obrazek: 1-1382210805.png]

Czyżby tylko u mnie problem występował?
Z tego co mi wiadomo trwają prace nad działaniem.

Z aktywacją także jest problem a konta są aktywowane ręcznie jak było w moim przypadku.
Heh, no i po co się tak spieszyć. Zamiast dopracować szczegóły to woleli wypuścić serwis za wczasu i mamy zbędny szum ;)
Czyli kolejny amatorski serwis - ja dziękuje z góry.
Jeśli podejdą do tego poważnie to może naprostują całą sytuację. Na razie sobie poczekamy.
Stron: 1 2 3