Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

MegaSzafa.com alternatywa dla chomikuj, darmowa
Witam co myślicie?

"MegaSzafa.com to nowy serwis wymiany i gromadzenia zasobów, który dopiero co rozpoczął działalność. Zarejestruj się, stwórz własne szuflady z zasobami i dziel się z innymi. Serwis co najważniejsze jest całkowicie darmowy do 15.11, a później będzie oferował najniższe ceny na rynku za 1TB danych.
Mocne strony serwisu to:
-codzienne rankingi TOP10, zawsze na czasie ze wszystkimi nowościami
-brak limitowania prędkości, również dla nie zalogowanych użytkowników,
-opcja generowania unikalnego klucza do zasobu który jest niezbędny gdy pobrania pliku gdy komuś wysyłasz link,
-program partnerski który zacznie działać od 15.11, udostępniaj zasoby, generuj ruch na własnym koncie, a otrzymasz profity,
-wkrótce aplikacja desktop do lepszego zrządzania kontem,
-przejrzystość i łatwość obsługi
-doskonała wyszukiwarka "

cytat z innego forum.
  Odpowiedz
Niezalogowani użytkownicy pobierają za darmo? Dobrze rozumiem?
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Tak, zgadza się, do 15.11 wszystko jest darmowe później najniższa cena na rynku + program partnerski.
  Odpowiedz
A jak z plikami, są już jakieś nowinki?

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Mi coś nie chce się aktywować konto, po przyjściu maila, klikam w link otwiera się okno i nic ...
  Odpowiedz
A mnie przywitał taki widok:

[Obrazek: 1-1382210805.png]

Czyżby tylko u mnie problem występował?
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Z tego co mi wiadomo trwają prace nad działaniem.

Z aktywacją także jest problem a konta są aktywowane ręcznie jak było w moim przypadku.
  Odpowiedz
Heh, no i po co się tak spieszyć. Zamiast dopracować szczegóły to woleli wypuścić serwis za wczasu i mamy zbędny szum ;)

Odpowiedz
Czyli kolejny amatorski serwis - ja dziękuje z góry.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Jeśli podejdą do tego poważnie to może naprostują całą sytuację. Na razie sobie poczekamy.

Odpowiedz