Masz ulubione chipsy którymi się niemal codziennie zajadasz, skomentuj wątek i napisz co myślisz!
Ja jadam najczęściej Lay's o jakim smaku? hm, paprykowe są dobre, to samo Fromage czyli chipsy o smaku śmietankowym, fajne są te ostre Strong za którymi wręcz przepadam, po zjedzeniu dwóch paczek już niezłe piekło w gębie

Wasabi, br... też jadłem, nie przepadam. Ogółem wszystkie chipsy są dobre, oczywiście są wyjątki, jeśli kupie jakąś paczkę to 300g raz lub dwa razy na tydzień, a tak to te mniejsze. Jak dawno chipsów Star nie jadłem, muszę sobie kupić chociaż małą paczkę.
Ostatnio czipsy jadłem z 4 lata temu, Lays, maślane. Na diecie nie mogę sobie pozwolić na takie jedzenie, ale jakoś niespecjalnie brakuje mi akurat tego typu przekąsek
Jeśli chodzi o ulubione, będzie to właśnie ten smak, maślane Lay's, albo ogólnie wszystkie Pringles, które kiedyś kochałem.
1. Chetoos o smaku ketchup'a, oraz Chetoos Duos o smaku papryka-hamburger
2.Top Chips o smaku, papryki, wędzonej szynki, ser z cebulą, kebab.
3. Maczugi
To taka moja lista

Biedronkowe tasty - ser z cebulą.

Uwielbiam grubo krojone naturalne chipsy solone. Marka zwykle nie gra roli.
Ulubionych nie mam bo paczkę chipsów jem może raz na kilka miesięcy ale nawet smaczne są Sunbites. Polecam

Lejs czerwone! Albo borowikowe jak były i serowe

Ojj ja bardzo rzadko jem chipsy ale jeśli już to kieruję się w stronę popularnej marki Lays niezależnie od smaku

Ja też się chipsami nie zajadam zbyt często, lubię jednak Lays fromage, solone, zielona cebulka, papryka- w ogóle wszystkie takie ,,zwykłe" smaki (jako inne niż zwykłe rozumiem np borowiki, ogórki i te wszystkie sezonowe- nie przepadam za nimi). A najbardziej to chyba Lays z pieca solone

Ale innymi chipsami też nie pogardzę. Bekonowe (takie w paski) lubię i duszki (nie pamiętam jaka marka) i te drobne Lays stix ketchupowe, i te z biedronki też

Eh, chyba szybciej byłoby wymienić te, których nie lubię.
Sunbites to też są chipsy? Nawet nie wiedziałam, co jadłam

To są jakieś listki ale potocznie mówiąc - chipsy