Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Nie żyje Paul Walker
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Dzisiaj rano na ShoutBoxie pisał o tym Wazz i stąd się dowiedziałem.

Wczoraj w Kalifornii w wypadku samochodowym zginął Paul Walker znany min. z serii filmów Szybcy i Wściekli w których grał jako Brian O'Conner.
[Obrazek: a9b79ddca76b20a13c6333355d07ae09.jpg]

Cytat:Walker razem ze swym kolegą jechał sportowym porsche. W miejscowości Santa Clarita pędzący z dużą prędkością samochód wypadł z drogi, uderzył w drzewo lub słup, a następnie stanął w płomieniach. Agent aktora poinformował na Facebooku, że Walker i jego kolega zginęli na miejscu. Potwierdził także, że aktor nie kierował samochodem, lecz był pasażerem. (...) Por­tal tmz.​com podał, po­wo­łu­jąc się in­for­ma­cje z oto­cze­nia Wal­ke­ra, że był on go­ściem na wy­sta­wie sa­mo­cho­do­wej w Santa Cla­ri­ta, na któ­rej zbie­ra­no pie­nią­dze na pomoc dla ofiar nie­daw­ne­go taj­fu­nu na Fi­li­pi­nach. Zgi­nął pod­czas jazdy prób­nej nowym po­rsche.

[Obrazek: e7b8d05f0bafc122759644c5d4fbca99.jpg]

[Obrazek: 3617629d01d32ec011967008c515e978.jpg]
Nawet fajnie grał w tym filmie o poszukiwaniu wraków... Głębia błękitu? Czy jakoś tak..
Czemu tak młodzi ludzie szybko odchodzą :/
[*]
(01.12.2013, 12:39)BeatBox napisał(a): [ -> ]Czemu tak młodzi ludzie szybko odchodzą :/
[*]
Przykro to mówić, ale zwykle przez nic więcej, jak głupotę.
Właśnie czytałem o tym na Onecie. Szkoda człowieka...
Demanufacture napisał(a):Przykro to mówić, ale zwykle przez nic więcej, jak głupotę.

Wyjęłaś mi to z ust.

Samochód wygląda strasznie, można sobie wyobrazić pasażerów.
Cassius, popraw ostatnie zdanie w poście.
Bez niego seria Szybcy i Wściekli nie będzie taka sama ;(
Szkoda człowieka.
Swoją drogą jaki paradoks- grał kierowcę wyścigowego któremu zawsze się jakoś udawało wyjść cało i zginął w wypadku...
Rzeczywiście samochód strasznie zmasakrowany, nie miał szans.
To nie on prowadził, a jego kolega.
Stron: 1 2 3