Odjechani.com.pl

Pełna wersja: No dobra mam takie pytanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Skoro chomikuj.pl upada, to dlaczego jeszcze istnieje ten chomik i pod jakim względem ich oceniacie, i powiem jeszcze tak nie dyskutuje się na ich temat skoro ich nie znacie, to dlaczego i pod jakim względem ich oceniacie, to ich serwer i to oni to trzymają

" Każdy mnie się pyta kim ja jestem, to im odpowiadam ja jestem tylko człowiekiem"
Zapewne pod kątem portalu, który użytkownicy polubili, a który leci z nimi w kulki. Ja mam to gdzieś osobiście, bo użytkownicy wykorzystywali go dla korzyści majątkowych i nie twierdzę, że to było złe, ale pewnie ludzie czują się w jakiś sposób pokrzywdzeni, gdy chomikuj ich zbywa i dobrowolnie oddaje ich dane osobowe.

Monoceros

Powiadasz nie znacie? A powiesz to setkom tysięcy użytkowników, którzy z niego korzystają? Powiesz, że nie znają, nie wiedzą jak działa i czego się można po nim spodziewać? Poza tym każdy produkt można podać ocenie osobistej i publicznej jeśli się z niego korzysta. Opinia może tu być pozytywna, albo negatywna. Ludzie mają oczy i widzą też co się dzieje ;)

"to ich server i to oni to czymają "

Serwer byłby niczym bez ludzi. Serwery mogą stać puste, jeśli nikt na nie wejdzie, tak więc zwykli obywatele też tworzą ten portal, więc myślę że prawo do głosu posiadają.
Dyskusje na tym forum dotyczą bardzo wielu tematów oprócz portalu Chomikuj.pl. Dyskutujemy o politykach, sportowcach, artystach, wydarzeniach, itd.. Temu właśnie służą fora, aby każdy mógł wyrazić swoją opinię na dowolny, interesujący go temat.
no w sumie macie racje ja jestem tylko i wyłącznie zwykłym człowiekiem i ja to rozumiem

(04.09.2014, 12:54)spider682 napisał(a): [ -> ]no w sumie macie racje ja jestem tylko i wyłącznie zwykłym człowiekiem i ja to rozumiem , i nikt mi nie pomagał , osiągnołem to wszystko sam bez niczyjej pomocy i jestem z tego zadowolony że nie musiałem się nikogo prosić o pomoc
Wierzę tylko w thepiratebay!!! Sorry za offtopic ale tylko tam można jeszcze piraci:D