Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

No dobra mam takie pytanie
Skoro chomikuj.pl upada, to dlaczego jeszcze istnieje ten chomik i pod jakim względem ich oceniacie, i powiem jeszcze tak nie dyskutuje się na ich temat skoro ich nie znacie, to dlaczego i pod jakim względem ich oceniacie, to ich serwer i to oni to trzymają

" Każdy mnie się pyta kim ja jestem, to im odpowiadam ja jestem tylko człowiekiem"
  Odpowiedz
Zapewne pod kątem portalu, który użytkownicy polubili, a który leci z nimi w kulki. Ja mam to gdzieś osobiście, bo użytkownicy wykorzystywali go dla korzyści majątkowych i nie twierdzę, że to było złe, ale pewnie ludzie czują się w jakiś sposób pokrzywdzeni, gdy chomikuj ich zbywa i dobrowolnie oddaje ich dane osobowe.
  Odpowiedz
Powiadasz nie znacie? A powiesz to setkom tysięcy użytkowników, którzy z niego korzystają? Powiesz, że nie znają, nie wiedzą jak działa i czego się można po nim spodziewać? Poza tym każdy produkt można podać ocenie osobistej i publicznej jeśli się z niego korzysta. Opinia może tu być pozytywna, albo negatywna. Ludzie mają oczy i widzą też co się dzieje ;)

"to ich server i to oni to czymają "

Serwer byłby niczym bez ludzi. Serwery mogą stać puste, jeśli nikt na nie wejdzie, tak więc zwykli obywatele też tworzą ten portal, więc myślę że prawo do głosu posiadają.
  Odpowiedz
Dyskusje na tym forum dotyczą bardzo wielu tematów oprócz portalu Chomikuj.pl. Dyskutujemy o politykach, sportowcach, artystach, wydarzeniach, itd.. Temu właśnie służą fora, aby każdy mógł wyrazić swoją opinię na dowolny, interesujący go temat.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
no w sumie macie racje ja jestem tylko i wyłącznie zwykłym człowiekiem i ja to rozumiem

(04.09.2014, 12:54)spider682 napisał(a): no w sumie macie racje ja jestem tylko i wyłącznie zwykłym człowiekiem i ja to rozumiem , i nikt mi nie pomagał , osiągnołem to wszystko sam bez niczyjej pomocy i jestem z tego zadowolony że nie musiałem się nikogo prosić o pomoc
  Odpowiedz
Wierzę tylko w thepiratebay!!! Sorry za offtopic ale tylko tam można jeszcze piraci:D
  Odpowiedz