04.01.2015, 00:30
18.01.2015, 14:55
Jeżeli chodzi o podciąganie na jednej ręce to spokojnie machnę 4/5 razy na serie.. Potem co serię liczba powtórzeń zmniejsza się o 1 z powodu braku siły.
Ćwiczę od wakacji, a dokładniej miesiąc od ich rozpoczęcia.
Jeżeli chodzi o pompki na jednej ręce z tym jest gorzej. Raz wyjdzie mi jedna, a raz w cale .
Ćwiczę od wakacji, a dokładniej miesiąc od ich rozpoczęcia.
Jeżeli chodzi o pompki na jednej ręce z tym jest gorzej. Raz wyjdzie mi jedna, a raz w cale .
18.01.2015, 15:11
@UP Ale te podciągnięcia to są z pełnego zwisu do momentu aż będziesz miał brodę ponad drążek tak jak tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=cxDEzJTWJnw ?
18.01.2015, 15:18
Dokładnie tak. od pełnego do brody nad drążkiem.
Ja jeszcze mam lekko słabą prawą łapę, więc pomagam sobie lekko lewą ręką chwytając prawą w okolicach nadgarstka.
Ale myślę, że bez tego zrobiłbym 1/2 podciągnięcia tak jak ten koleś na filmiku.
Ja jeszcze mam lekko słabą prawą łapę, więc pomagam sobie lekko lewą ręką chwytając prawą w okolicach nadgarstka.
Ale myślę, że bez tego zrobiłbym 1/2 podciągnięcia tak jak ten koleś na filmiku.
18.01.2015, 16:50
(18.01.2015, 15:18)Nieśmiertelny napisał(a): [ -> ]Ja jeszcze mam lekko słabą prawą łapę, więc pomagam sobie lekko lewą ręką chwytając prawą w okolicach nadgarstka.To takie podciąganie nie jest bardzo trudne Chodziło mi o takie podciąganie jak robił ten typ z filmu.
18.01.2015, 17:04
Tak jak mówiłem z 1/2 podciągnięcia robie bez pomocy lewej reki
Wracając...
Z podciąganie dalej jestem w takim samym miejscu, ale co do pompek liczba powtórzeń wzrosła o 4.
A ty jak tam? Próbujesz?
Wracając...
Z podciąganie dalej jestem w takim samym miejscu, ale co do pompek liczba powtórzeń wzrosła o 4.
A ty jak tam? Próbujesz?
29.11.2015, 01:12
Podciąganie na jednej ręce w ogóle nie idzie, ale pompki tak. Pewnie jutro wrzucę film jak je robię
Miałem wcześniej wrzucić. Proszę, o to moje pompki na jednej ręce. Wiem, że technika kuleje ale staram się
Miałem wcześniej wrzucić. Proszę, o to moje pompki na jednej ręce. Wiem, że technika kuleje ale staram się
07.12.2015, 02:28
Nogi szeroko, 3-4 zrobisz. Jest w porządku. Ja nic nie zrobię. Zwyczajnych pompek 47 najwięcej, aż leżałem na podłodze przez minutę. Jeśli chodzi o pompki z poklaskiem to koło dziesięciu, może niecałe, ale jakbym się zaparł to zrobiłbym pewnie więcej. Co do drążka, to na w-fie był na wysokości 2 metrów, wtedy jest trudność. Miałem zmęczone mięśnie, nic nie zrobiłem.
07.12.2015, 13:52
Ja to w ogóle jak jedną zrobię przy tych moich długich gitarach, to jest cud.
08.12.2015, 00:35
Co do pompek na jednej ręce, to zastanawiam się czy da się nimi dobrze wyrobić klatę. Bo np. po tych pompkach to bardziej czuję triceps choć też nie bardzo. Może to przez to, że robię ich małą ilość?
Ciekawi mnie też jak te pompki przełożą się w wyciskaniu sztangi na ławce.
Ciekawi mnie też jak te pompki przełożą się w wyciskaniu sztangi na ławce.