19.01.2015, 00:52
19.01.2015, 01:05
Forum było aktualizowane i wszystkie stare podziękowania zniknęły razem ze zmianą rozszerzenia od podziękowań. Być może uda nam się kiedyś powiązać informacje o starych podziękowaniach sprzed aktualizacji, ale nie ma na to gwarancji. Na razie działa to tak jak kiedyś, tzn każdy może dodać podziękowanie i w dowolnej chwili je usunąć z reguły mało kto usuwa podziękowanie, no chyba, że kliknie przypadkowo i od razu je usunie.
19.01.2015, 12:49
podejrzewałam, że może mieć to związek z aktualizacją forum.
A możliwe jest, żeby podczas aktualizacji forum, linki do stron domyślnie się dodały? (do posta sprzed aktualizacji)
A możliwe jest, żeby podczas aktualizacji forum, linki do stron domyślnie się dodały? (do posta sprzed aktualizacji)
19.01.2015, 12:53
Tzn? O jakich linkach mowa?
(19.01.2015, 12:49)Izabela C napisał(a): [ -> ]podejrzewałam, że może mieć to związek z aktualizacją forum.Izabela Sword napisał:
(19.01.2015, 01:05)Swordancer napisał(a): [ -> ]Forum było aktualizowane i wszystkie stare podziękowania zniknęły razem ze zmianą rozszerzenia od podziękowań
20.01.2015, 00:16
Tzn? O jakich linkach mowa?
Chodzi o linki z treści mojego posta, który był dodany przed aktualizacją.
Był w niej 1 link, po aktualizacji 3. Zastanawiam się, czy użycie skrótu nazwy strony (bez www - mogło być po aktualizacji odczytane i tym samym wyświetlane jako odnośnik do strony, który był raz użyty w tej samej treści. Czysta ciekawość
Chodzi o linki z treści mojego posta, który był dodany przed aktualizacją.
Był w niej 1 link, po aktualizacji 3. Zastanawiam się, czy użycie skrótu nazwy strony (bez www - mogło być po aktualizacji odczytane i tym samym wyświetlane jako odnośnik do strony, który był raz użyty w tej samej treści. Czysta ciekawość
20.01.2015, 00:48
Możesz jaśniej wytłumaczyć? O jaki post Ci chodzi i o jakie linki? Gdzie Ci się linki dodały. Jeśli chodzi o podziękowanie, to wszystko zostało wyjaśnione, zniknęły bo była aktualizacja, a linki? O jakie linki w postach chodzi?
21.01.2015, 00:17
(20.01.2015, 00:48)Swordancer napisał(a): [ -> ]Możesz jaśniej wytłumaczyć? O jaki post Ci chodzi i o jakie linki? Gdzie Ci się linki dodały. Jeśli chodzi o podziękowanie, to wszystko zostało wyjaśnione, zniknęły bo była aktualizacja, a linki? O jakie linki w postach chodzi?
wysłałam pw