Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Karta wifi dziwny problem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam dość nietypowy problem... 
Posiadam kartę WIFI na USB i od pewnego czasu mam problemy. Strony mi się wgl nie wczytują a pliki pobierają jak należy (sprawdzałem programami zewnętrznymi do pobierania typu torrent programy od sterowników itp) leci z max prędkością... Myślałem, że źle coś poustawiane w komputerze wiec podłączyłem drugą kartę wifi pod USB i tu o dziwo wszystko działa jak należy płynnie i wgl ale ta karta nie wchodzi w grę ponieważ mam duże mieszkanie i posiadam antene WIFI na szafie (mowa o niej że nie wczytuje). Ma ktś jakiś pomysł czy karta do wymiany czy jakieś konfiguracje?
Zainstaluj sterowniki z płyty. Jeżeli to nic nie zmieni to myślę, że karta może być uszkodzona.
Żebym wiedział teraz gdzie je mam... Kartę mam już koło 2/3 lat także będzie kiepsko, już robiłem reinstalacje sterowników.
Edit
Po rozpatrzeniu okazało się dziwną winą dostawcy internetu gdyż karta się okazała być sprawna, a druga też zaczęła tak samo działać.