Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Karta wifi dziwny problem
Mam dość nietypowy problem... 
Posiadam kartę WIFI na USB i od pewnego czasu mam problemy. Strony mi się wgl nie wczytują a pliki pobierają jak należy (sprawdzałem programami zewnętrznymi do pobierania typu torrent programy od sterowników itp) leci z max prędkością... Myślałem, że źle coś poustawiane w komputerze wiec podłączyłem drugą kartę wifi pod USB i tu o dziwo wszystko działa jak należy płynnie i wgl ale ta karta nie wchodzi w grę ponieważ mam duże mieszkanie i posiadam antene WIFI na szafie (mowa o niej że nie wczytuje). Ma ktś jakiś pomysł czy karta do wymiany czy jakieś konfiguracje?
  Odpowiedz
Zainstaluj sterowniki z płyty. Jeżeli to nic nie zmieni to myślę, że karta może być uszkodzona.

Odpowiedz
Żebym wiedział teraz gdzie je mam... Kartę mam już koło 2/3 lat także będzie kiepsko, już robiłem reinstalacje sterowników.
Edit
Po rozpatrzeniu okazało się dziwną winą dostawcy internetu gdyż karta się okazała być sprawna, a druga też zaczęła tak samo działać.
  Odpowiedz