Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Błąd przy edycji pliku txt przez WebFTP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam na hostingu ugu.pl parę plików tekstowych .txt, które chce edytować. Problem jest w tym, że Web FTP po kliknięciu "Edit" najczęściej odmawia posłuszeństwa pokazując taki komunikat:

[Obrazek: W1A4ZPt.png]

[Obrazek: a484eeb3bc782047a3350efa94dca696.jpeg]

Czasami "uda się" normalnie to edytować, ale tylko pojedynczo - raz zedytowane przy kolejnej próbie wyskakuje tenże błąd.

Występuje to na wszystkich Web FTP jakie sprawdziłem, oprócz onlineftp.ch - tu tego problemu odziwo nie ma.

Wie ktoś co powoduje ten błąd?
Spróbuj przez Filezilla.
Wiem, że jest Filezilla, ale potrzebowałem szybkiej edycji przez telefon.

Znalazłem lekki klient FTP na Androida, który ma wbudowany edytor tesktowy, więc mi to wystarczy.
Po pierwsze, upewnij się, czy natywny menadżer plików w Twoim smartfonie nie ma menadżera FTP, wtedy jest najprościej i najszybciej. Konfigurujesz i masz problem z głowy. Po drugie Word w telefonie, to podstawa, więc nim będziesz edytował pliki tekstowe, po prostu otwierając je, albo przez eksplorator, albo przez, którąś z tych aplikacji: https://play.google.com/store/search?q=F...apps&hl=pl

W takim wypadku nie ma po prostu sensu męczyć się przez przeglądarkę.