27.02.2017, 23:33
Cześć i czołem! 
Miło mi ogłosić, że poszukujemy nowej duszy na stanowisko Junior Moderator.
Jeżeli masz troszkę wolnego czasu, głowę pełną pomysłów, jesteś otwarty a praca zespołowa nie jest Ci obca- prawdopodobnie Ciebie szukamy!
Zatem jeżeli chcesz do nas dołączyć- napisz w komentarzu niżej kilka słów o sobie i dlaczego właśnie Ciebie potrzebujemy. Jeżeli masz jakieś pytania- pisz do nas PW. Wątek ten służy wyłącznie składaniu aplikacji i posty niezgodnie z jego przeznaczeniem będą kasowane.
W rekrutacji udziału nie mogą wziąć osoby z ostrzeżeniem.
O zakończeniu rekrutacji i jej wynikach poinformujemy Was w odpowiednim czasie.
Pozdrawiamy!

Miło mi ogłosić, że poszukujemy nowej duszy na stanowisko Junior Moderator.

Jeżeli masz troszkę wolnego czasu, głowę pełną pomysłów, jesteś otwarty a praca zespołowa nie jest Ci obca- prawdopodobnie Ciebie szukamy!
Zatem jeżeli chcesz do nas dołączyć- napisz w komentarzu niżej kilka słów o sobie i dlaczego właśnie Ciebie potrzebujemy. Jeżeli masz jakieś pytania- pisz do nas PW. Wątek ten służy wyłącznie składaniu aplikacji i posty niezgodnie z jego przeznaczeniem będą kasowane.
W rekrutacji udziału nie mogą wziąć osoby z ostrzeżeniem.
O zakończeniu rekrutacji i jej wynikach poinformujemy Was w odpowiednim czasie.
Pozdrawiamy!

Jednak przez te trzy lata mocno się zmieniłem, nie umieszczam już tutaj materiałów, które nie wszystkim się podobają, szczególnie moderacji. Potwierdza to też fakt, że od dawna nie dostałem ostrzeżenia. Z drugiej strony jest to jednak oznaka poczucia humoru, a często widziałem, że właśnie poczucia humoru wymagano od moderatorów