25.09.2017, 20:42
25.09.2017, 20:46
Możesz podać więcej szczegółów? Jaki to antywirus i na jaką platformę?
25.09.2017, 20:47
Chyba nie rozumiem, jak przez telefon? Po co Ci płatny antywirus, prowadzisz firmę?
25.09.2017, 21:04
Chce mieć pewność ochrony
25.09.2017, 21:19
Rozumiem, płatny Ci tego nie zapewni bardziej niż dobre darmowe, które są dostępne w internecie, tylko rozsądek. Płatne opłaca się gdy potrzebne Ci profesjonalne wsparcie w razie ataku, reszta to marketingowy wymysł producentów tego typu oprogramowania. Mówię Ci to jako osoba przewrażliwiona na punkcie bezpieczeństwa swojego PC i tego co na nim mam. Dobry firewall + antywirus z aktualną bazą danych i skanerem czasu rzeczywistego oraz filtrem web, to wszystko co jest Ci potrzebne, ba w Windows 10 wystarczy Ci natywny antywirus, choć firewall jest dość słaby.
Jeśli pytasz czy jest możliwość zakupu antywirusa przez internet w telefonie, to jak najbardziej. Czy da się zapłacić w jakiś sposób obciążając rachunek abonamentowy... Nigdy o tym nie słyszałem.
Jeśli pytasz czy jest możliwość zakupu antywirusa przez internet w telefonie, to jak najbardziej. Czy da się zapłacić w jakiś sposób obciążając rachunek abonamentowy... Nigdy o tym nie słyszałem.