Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Licencja Antywirusa Przez Fona
Witam da się kupic licencję antywirusa przez telefon na abonament?
  Odpowiedz
Możesz podać więcej szczegółów? Jaki to antywirus i na jaką platformę?
  Odpowiedz
Chyba nie rozumiem, jak przez telefon? Po co Ci płatny antywirus, prowadzisz firmę?
  Odpowiedz
Chce mieć pewność ochrony
  Odpowiedz
Rozumiem, płatny Ci tego nie zapewni bardziej niż dobre darmowe, które są dostępne w internecie, tylko rozsądek. Płatne opłaca się gdy potrzebne Ci profesjonalne wsparcie w razie ataku, reszta to marketingowy wymysł producentów tego typu oprogramowania. Mówię Ci to jako osoba przewrażliwiona na punkcie bezpieczeństwa swojego PC i tego co na nim mam. Dobry firewall + antywirus z aktualną bazą danych i skanerem czasu rzeczywistego oraz filtrem web, to wszystko co jest Ci potrzebne, ba w Windows 10 wystarczy Ci natywny antywirus, choć firewall jest dość słaby.

Jeśli pytasz czy jest możliwość zakupu antywirusa przez internet w telefonie, to jak najbardziej. Czy da się zapłacić w jakiś sposób obciążając rachunek abonamentowy... Nigdy o tym nie słyszałem.
  Odpowiedz