Tytuł z listopada 2017, kiedy to był grany w kinach. Niestety przegapiłem ten okres i nigdzie nie mogę go teraz zobaczyć. Ciężko znaleźć kopię w sieci, a płatne serwisy które znam, jeszcze nie oferują wersji online. Macie jakiś pomysł jak obejrzeć tę produkcję?
Link do filmweb'u
http://m.filmweb.pl/film/Najlepszy-2017-772700
Obawiam się że poczekasz długo, bo podobno na dvd to on wyjdzie dopiero w maju...
Za to może skusisz się na Botoks
DD ktoś już rozpowszechnia kopię.
Nie pozostaje nic jak tylko czekać.
Jak zobaczyłem tytuł wątku to pierwsze co mi przyszło na myśl to gala Oscarów
Tylko pohamowałbym się z torrentami, bo to polski film, no chyba, że przez proxy lub Tora.
Całe szczęście ja nie oglądam polskich filmów.
To mnie pocieszyliscie
Akurat ten film, mimo że polski, ponoć był na naprawdę wysokim poziomie, poza tym historia sama w sobie warta uwagi
(01.03.2018, 20:04)Swordancer napisał(a): [ -> ]Tylko pohamowałbym się z torrentami, bo to polski film, no chyba, że przez proxy lub Tora.
Oczywista oczywistość. A tak poza tym, kto jeszcze korzysta z torrentów publicznych?
(01.03.2018, 20:04)Swordancer napisał(a): [ -> ]Całe szczęście ja nie oglądam polskich filmów.
Niektórym nic nie brakuje w porównaniu do amerykańskich. A poza tym, to z Botoksem to był żart proszę Pana
Ostatnio miałem maraton Oscarowy, a poza tym to w serialach siedzę i nie mam zamiaru z nich wychodzić.
Kto siedzi w publicznych? 99% ludzi na Ziemi.
Jak się nie maskujesz i ściągasz polskie szambo, to oby zyski z filmu były wysokie, bo potem będzie komedia. Botox, to nie był jedyny syf za który gonili.
(02.03.2018, 23:53)Swordancer napisał(a): [ -> ]Kto siedzi w publicznych? 99% ludzi na Ziemi.
No chyba jednak nie. Streaming robi swoje.
Nie wiem skąd masz wieści że ścigali za Botoks, ja nie korzystam z torrentów więc mi to obojętne.