Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Film - Najlepszy 2017
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Tytuł z listopada 2017, kiedy to był grany w kinach. Niestety przegapiłem ten okres i nigdzie nie mogę go teraz zobaczyć. Ciężko znaleźć kopię w sieci, a płatne serwisy które znam, jeszcze nie oferują wersji online. Macie jakiś pomysł jak obejrzeć tę produkcję?

Link do filmweb'u
http://m.filmweb.pl/film/Najlepszy-2017-772700
Obawiam się że poczekasz długo, bo podobno na dvd to on wyjdzie dopiero w maju...
Za to może skusisz się na Botoks :DDD ktoś już rozpowszechnia kopię.
Nie pozostaje nic jak tylko czekać.

Jak zobaczyłem tytuł wątku to pierwsze co mi przyszło na myśl to gala Oscarów ;)
Tylko pohamowałbym się z torrentami, bo to polski film, no chyba, że przez proxy lub Tora. :) Całe szczęście ja nie oglądam polskich filmów. :D
To mnie pocieszyliscie Połamany

Akurat ten film, mimo że polski, ponoć był na naprawdę wysokim poziomie, poza tym historia sama w sobie warta uwagi
(01.03.2018, 20:04)Swordancer napisał(a): [ -> ]Tylko pohamowałbym się z torrentami, bo to polski film, no chyba, że przez proxy lub Tora.

Oczywista oczywistość. A tak poza tym, kto jeszcze korzysta z torrentów publicznych? ;)
(01.03.2018, 20:04)Swordancer napisał(a): [ -> ]Całe szczęście ja nie oglądam polskich filmów.

Niektórym nic nie brakuje w porównaniu do amerykańskich. A poza tym, to z Botoksem to był żart proszę Pana :D
Ostatnio miałem maraton Oscarowy, a poza tym to w serialach siedzę i nie mam zamiaru z nich wychodzić.
Kto siedzi w publicznych? 99% ludzi na Ziemi. Padłem Jak się nie maskujesz i ściągasz polskie szambo, to oby zyski z filmu były wysokie, bo potem będzie komedia. Botox, to nie był jedyny syf za który gonili.
(02.03.2018, 23:53)Swordancer napisał(a): [ -> ]Kto siedzi w publicznych? 99% ludzi na Ziemi. [Obrazek: padlem.gif]

No chyba jednak nie. Streaming robi swoje.
Nie wiem skąd masz wieści że ścigali za Botoks, ja nie korzystam z torrentów więc mi to obojętne.