Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Film - Najlepszy 2017
Tytuł z listopada 2017, kiedy to był grany w kinach. Niestety przegapiłem ten okres i nigdzie nie mogę go teraz zobaczyć. Ciężko znaleźć kopię w sieci, a płatne serwisy które znam, jeszcze nie oferują wersji online. Macie jakiś pomysł jak obejrzeć tę produkcję?

Link do filmweb'u
http://m.filmweb.pl/film/Najlepszy-2017-772700
  Odpowiedz
Obawiam się że poczekasz długo, bo podobno na dvd to on wyjdzie dopiero w maju...
Za to może skusisz się na Botoks :DDD ktoś już rozpowszechnia kopię.
Nie pozostaje nic jak tylko czekać.

Jak zobaczyłem tytuł wątku to pierwsze co mi przyszło na myśl to gala Oscarów ;)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Tylko pohamowałbym się z torrentami, bo to polski film, no chyba, że przez proxy lub Tora. :) Całe szczęście ja nie oglądam polskich filmów. :D
  Odpowiedz
To mnie pocieszyliscie Połamany

Akurat ten film, mimo że polski, ponoć był na naprawdę wysokim poziomie, poza tym historia sama w sobie warta uwagi
  Odpowiedz
(01.03.2018, 20:04)Swordancer napisał(a): Tylko pohamowałbym się z torrentami, bo to polski film, no chyba, że przez proxy lub Tora.

Oczywista oczywistość. A tak poza tym, kto jeszcze korzysta z torrentów publicznych? ;)
(01.03.2018, 20:04)Swordancer napisał(a): Całe szczęście ja nie oglądam polskich filmów.

Niektórym nic nie brakuje w porównaniu do amerykańskich. A poza tym, to z Botoksem to był żart proszę Pana :D
Ostatnio miałem maraton Oscarowy, a poza tym to w serialach siedzę i nie mam zamiaru z nich wychodzić.

Odpowiedz
Kto siedzi w publicznych? 99% ludzi na Ziemi. Padłem Jak się nie maskujesz i ściągasz polskie szambo, to oby zyski z filmu były wysokie, bo potem będzie komedia. Botox, to nie był jedyny syf za który gonili.
  Odpowiedz
(02.03.2018, 23:53)Swordancer napisał(a): Kto siedzi w publicznych? 99% ludzi na Ziemi. [Obrazek: padlem.gif]

No chyba jednak nie. Streaming robi swoje.
Nie wiem skąd masz wieści że ścigali za Botoks, ja nie korzystam z torrentów więc mi to obojętne.

Odpowiedz