Odjechani.com.pl

Pełna wersja: musixmatch.Net - klient do API musixmatch.com
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mój autorski klient API do musixmatch, niemal ukończony. Pozostaje kilka drobnych poprawek i wykonanie bardziej złożonych testów, gdyby ktoś kiedyś chciał skorzystać. 

https://github.com/Swordancer/musixmatch.Net
Nie znam C#, ale patrząc na kod, służy on do przetworzenia danych z restowego api na obiekty z kolekcjami typu listy z obiektami klas, które reprezentują na przykład artystę? Jeśli tak, to warto aby do tego dorobić jakąś apkę z graficznym interfejsem. Wtedy łatwiej będzie zobrazować efekt pracy na przykład rekruterowi. Bo niestety w rekrutacjach często uczestniczy HR, któremu nic nie powie taki kod, obojętnie jak bardzo kod będzie przydany.
Nie ma potrzeby. Tego typu klient służy właśnie do tego by nie pisać go we własnym projekcie od podstaw tylko importować gotowy do użycia. Miałem w planach aplikację używająca tej biblioteki, ale znalazłem podobną w Internecie i uznałem, że nie ma sensu. Pozostaje to skończyć, napisać testy i wrzucić jako pakiet nuget, może komuś się przyda. Jeśli na rozmowie kwalifikacyjnej ktoś nie ma ochoty zaglądać w kod to nie ma sensu pokazywać czegokolwiek, bo niby co ma to zweryfikować?